Financieel analist

"Weet ieder proces te vatten in een financieel model!"

   

Bedrijfsprofiel

Enber is een toonaangevend financieel adviesbureau dat zich sinds 2019 richt op het versnellen van de energietransitie. Zij bieden diensten op het gebied van financiering & overname, structurering en projectmanagement. Hun visie is dat het beste advies wordt gegeven door een onafhankelijke, professionele en betrokken partij. Enber is gespecialiseerd in innovatieve projecten die bijdragen aan een duurzamere wereld en werkt samen met overheden, het bedrijfsleven en lokale energie-initiatieven.

Het kantoor is gevestigd in hartje Heerenveen, waar ze het grootste deel van het werk verrichten, met de mogelijkheid tot thuiswerken. Het dynamische team van 11 specialisten werkt nauw samen om hun klanten direct inzicht en op maat gemaakte oplossingen te bieden. Ze zijn groeiende en daarom op zoek naar ervaren adviseurs om het team te versterken.

Functieprofiel

 

Als Financial Analyst ben je verantwoordelijk voor het opstellen, verbeteren en onderhouden van financiële modellen (Excel/FAST) voor projecten op het gebied van industriële innovaties, biogas, warmtenetten, wind- en zonneparken en batterijen. Deze modellen bieden de opdrachtgevers cruciaal inzicht in de waarde, financierbaarheid van hun projecten en spelen een belangrijke rol in de besluitvorming. Jouw rol omvat ook het uitvoeren van marktanalyses en het (ondersteunen bij) projectmanagement.

 

Functie-eisen

  • HBO-/WO werk- en denkniveau.
  • Ervaring met financiële modellen (Excel en VBA) of de bereidheid om jouw kennis uit te breiden.
  • Affiniteit met en kennis van de energietransitie.
  • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Goede beheersing van de Engelse taal.
 

Arbeidsvoorwaarden

 

Bij Enber bieden ze niet alleen een baan, maar een kans om deel uit te maken van een dynamisch team waar ruimte is voor plezier en eigen inbreng. Het team werkt dagelijks aan projecten die de toekomst van energie veranderen. Ze waarderen transparantie, teamwork en het vieren van successen, zowel groot als klein. Ze bieden uitgebreide training en ontwikkelingsmogelijkheden, en stimuleren hun medewerkers om continu te groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Daarnaast bieden ze:

  • Een enthousiast en gemotiveerd team.
  • Boeiende opdrachtgevers en projecten die jouw professionele groei stimuleren.
  • Flexibele arbeidstijden en de mogelijkheid tot thuiswerken.
  • Een prima salaris en een ontspannen werksfeer.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden en direct klantcontact.
 

Interesse?

 

Ben je geïnteresseerd in het initiëren, waarderen en financieren van duurzaamheidsprojecten en wil je bijdragen aan de groei van Enber? Bezoek dan www.enber.nl

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Harold Ezinga, consultant bij Talent in Bedrijf, via 06-43629442 of als je wilt reageren kan dat via de website: www.talentinbedrijf.nl.

  Reageren Terug naar overzicht